Απομακρύνεται όσο παιρνούν οι ώρες το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η υπόθεση που διερευνά από χθες η αστυνομία, όταν κλήθηκε να μπει στο σπίτι ενός άνδρα 45 ετών τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από το Πάσχα.

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Κάντζας, τον βρήκαν νεκρό, με πληγές στα άνω και κάτω άκρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο είτε να πρόκειται για αυτοκτονία, είτε για θάνατο από παθολογικά αίτια. Στο οικογενειακό κτίριο, ο 45χρονος έμενε μόνος του ενώ οι γείτονες κάνουν λόγο για έναν μοναχικό άνθρωπο που δεν είχε σχέσεις ούτε καν με την οικογένειά του.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν χαθεί τελείως τα ίχνη του και οι δικοί του ανησύχησαν. Η ανυσηχία τους είχε βάσεις καθώς όταν κάλεσαν την αστυνομία στο σπίτι του, τον βρήκαν νεκρό.

Πάντως, εντύπωση έχουν προκαλεσει τα  σημάδια στα πόδια του νεκρού. Ωστόσο κανείς μέχρι τώρα δεν γνωρίζει από που προέρχονται ή αν αντιμετώπιζε κάποιο ιατρικό θέμα.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί αρκετές σημειώσεις του 45χρονου που κατέγραφε τις σκέψεις του με μελανό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντήσεις πάντως, στο μυστήριο του θανάτου του, ενδέχεται να δώσει η ιατροδικατική έκθεση που αναμένεται να συνταχθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης