Φως στα αίτια θανάτου της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στον Προφήτη Ηλία Τρικάλων προσπαθούν να ρίξουν οι αρχές καθώς η νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, αλλά εκείνο στο οποίο ελπίζουν να ρίξει φως στην υπόθεση είναι η εξέταση των κινητών τηλεφώνων, αλλά και ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο έχει καταγράψει την 16χρονη περίπου στις 03:00 το ξημέρωμα σε κοντινό δρόμο, να επιστρέφει στο σπίτι της. Από εκείνη όμως τη στιγμή και μέχρι την ώρα που η ανήλικη εντοπίστηκε νεκρή έξω από την εκκλησία, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε παρουσία του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας που δείχνει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις δε δίνει απαντήσεις. Την ίδια στιγμή ο  τεχνικός σύμβουλος από την αυτοψία που διενήργησε στο χώρο της εκκλησίας εκτίμησε ότι ένα παιδί είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανέβει στη στέγη της εκκλησίας, ενώ η σκαλωσιά, είναι εξαιρετικά ασταθής.

Θα μιλήσει το κινητό;
Στο μεταξύ, έχει γίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ήδη έχει ξεκινήσει η εξέταση του κινητού της 16χρονης προκειμένου να αποκαλυφθεί με ποιους συνομίλησε το μοιραίο βράδυ, ενώ αναμένεται να εντοπιστούν και τα στίγματα των τηλεφώνων, όσων ήταν στο λόφο του Προφήτη Ηλία το βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης.

Επίσης, έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις συγγενών αλλά και του 27χρονου αστυνομικού ο οποίος παραδέχθηκε ότι είδε την κοπέλα το μοιραίο βράδυ για μία περίπου ώρα και την άφησε να επιστρέψει σπίτι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης