Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αυτήν, μια άγνωστη γυναίκα κάλεσε τη σύζυγο ασθενούς με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και της ζήτησε 3.500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει και να της βρει κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Την παραπάνω καταγγελία έκανε συγγενής του ασθενούς στον διοικητή του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» την περασμένη Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σύμφωνα με την καταγγελία που μας έγινε, μια κυρία κάλεσε τη σύζυγο του ασθενούς και της είπε ότι για να μπει στη ΜΕΘ πρέπει να μεσολαβήσει η ίδια, να του κάνει τραχειοτομή, και ζητούσε 3.500 ευρώ», ανέφερε στο Thestival ο διοικητής του νοσοκομείου Οδυσσέας Κατσάκας. Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν υπάρχει στο νοσοκομείο νοσηλεύτρια ή γιατρός με το όνομα που αναφέρεται στην καταγγελία.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης και άγνωστοι κατάφεραν και πήραν 3.500 ευρώ από συγγενείς.

«Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον φόβο των συγγενών»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κύκλωμα έκανε λόγο ο διοικητής του νοσοκομείου. «Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πανικό και τον φόβο των συγγενών» ανέφερε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την υπόθεση.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης