Τη δική της εξήγηση δίνει η διοίκηση του ΓΝΘ “Ιπποκράτειο”, αναφορικά με τα στρώματα του Νοσοκομείου που βρέθηκαν πεταμένα σε προστατευόμενη περιοχή του Γαλλικού Ποταμού, στον Δήμο Δέλτα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής τα στρώματα «επεστράφησαν» στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση του ΓΝΘ “Ιπποκράτειο” αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: «Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, η Διοίκηση του ΓΝΘ “Ιπποκράτειο” ενημερώνει ότι ακολούθησε ως όφειλε μέσω εγγράφων στις αρμόδιες υπηρεσίες, όλη την προβλεπόμενη διαδικασία για την απομάκρυνση άχρηστων, ΜΗ μολυσματικών, ογκωδών αντικειμένων μεταξύ των οποίων και στρώματα κλινών. Εν αναμονή της αποκομιδής τους, αυτά είχαν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο στον αύλειο χώρο».

Τονίζει δε ότι: «Μετά την παρέλευση ικανού χρόνου και χωρίς να υπάρχει κάποια ανταπόκριση, η Διοίκηση προέβη στην επιπλέον ενέργεια της αναζήτησης ιδιωτικής εταιρείας για την αποκομιδή τους όπως και τελικά πραγματοποιήθηκε.

Επιπρόσθετα, κατόπιν επικοινωνίας της Διοίκησης του Νοσοκομείου με τον Δήμο Δέλτα, συμφώνησαν από κοινού, να παραληφθούν στρώματα με την αναγραφή του ονόματος του Νοσοκομείου τα οποία βρέθηκαν εντός των ορίων του εν λόγω Δήμου (διεξάγεται έρευνα για αυτό), ώστε άμεσα να παραδοθούν και αυτά στην ιδιωτική εταιρεία όπως ήδη έγινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης