Στην ταυτοποίηση των τριών δραστών, που εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία, που έλαβε χώρα σε βάρος φιλάθλων του Άγιαξ, στην περιοχή της Τούμπας, στις 5 Αυγούστου του 2019, οδήγησε η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας (σήμερα) 34, 27 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, παράβαση του Νόμου περί όπλων και παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 05-08-2019, οι δράστες, από κοινού με έτερο συνεργό τους που αναζητείται, επιβαίνοντες σε δύο δίκυκλα, επιτέθηκαν σε ομάδα τεσσάρων Ολλανδών, που είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους ενόψει επικείμενης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άγιαξ.

Οι δράστες, μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έναν 30χρονο (σήμερα) Ολλανδό και να του καταφέρουν χτύπημα με σιδερογροθιά ενώ του αφαίρεσαν και ένα τσαντάκι μέσης.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης