Εντύπωση προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού που θυμίζουν εποχές προ κορωνοϊού στον κεντρικότερο δρόμο της Πολίχνης, όπου εκατοντάδες κάτοικοι και περαστικοί άφησαν στην άκρη τα μέτρα προστασίας και πήγαν μια βόλτα στο διαβόητο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα.

Από προχθές, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Παντελεήμονα, ενορίας της Πολίχνης στη δυτική Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε το πανηγύρι που πραγματοποιείται κάθε χρόνο 26 και 27 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεκάδες μικροπωλητές, πλανόδιοι έμποροι και μικροεπιχειρηματίες «φαγητού του δρόμου» έστησαν από τη Δευτέρα τους πάγκους τους και πουλούσαν από ρούχα και παιχνίδια μέχρι λουκουμάδες.

Τα περιοριστικά μέτρα όμως, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο του GR Times, πήγαν περίπατο, αφού οι διερχόμενοι της οδού Αγίου Παντελεήμονα και Μαυρομιχάλη ήταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, οι περισσότεροι μη φορώντας καν μάσκα προστασίας και αψηφώντας τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Θυμίζουμε στους αναγνώστες ότι χθες Τρίτη 27 Ιουλίου τα κρούσματα κορωνοϊού ξεπέρασαν τις 3.500, εκ των οποίων 398 στη Θεσσαλονίκη.

 

Πηγή: GR Times

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης