Στον εισαγγελέα Βέροιας αναμένεται να οδηγηθεί η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, καθώς ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της στις Αρχές.

Η 29χρονη έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με τους συγγενείς της. Όταν επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της, οι δικοί της ανησύχησαν και ειδοποιήσαν αμέσως την αστυνομία για να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σορός του μωρού βρέθηκε σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η 29χρονη ήταν που υπέδειξε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το παιδί της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πριν πάει να κάνει ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο της Βέροιας.

«Κανείς δεν αγαπάει το παιδί μου, ούτε οι γονείς μου το αγαπούσαν» φέρεται να τα ήταν τα πρώτα λόγια της 29χρονης στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας. Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψή της, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου έγινε η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η νεκροψία – Το δάγκωσαν ζώα ενώ ήταν νεκρό

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα, σύμφωνα με το Thesstoday. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σημειώνεται ότι η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

«Δεν την σκότωσα εγώ», υποστηρίζει η 29χρονη

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (4/1) ζήτησε και πήρε η 29χρονη μητέρα η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Πήγα με το παιδί στο φράγμα, αλλά δεν την σκότωσα εγώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 29χρονη μητέρα που κατηγορείται για το θάνατο της μόλις 11 μηνών κόρη της.  

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης