Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν δύο Έλληνες ηλικίας 25 και 28 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε περιστατικό κατά το οποίο επιτέθηκαν με πυροβόλο όπλο σε βάρος τριών Ελλήνων ηλικίας 27, 27 και 39 ετών, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 21 Ιανουαρίου 2021.

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες είχαν προσεγγίσει σε εξωτερικό χώρο, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, τα θύματα και ο πρώτος εξ’ αυτών άνοιξε πυρ εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο άτομα στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των δραστών είχε σχηματιστεί σχετική δικογραφία από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσσαλονίκης, οπότε και συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα, 31 Ιανουαρίου 2021. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον 3ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης