Στη σύλληψη πέντε μελών συμμορίας, τα οποία ενέχονται σε παράνομη μεταφορά 31 Πακιστανών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες ηλικίας 40, 42, 35, 54 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για σύσταση συμμορίας και παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό – κόμβο Ασπροβάλτας, εντοπίστηκαν φορτηγό τύπου VAN και αυτοκίνητο, στα οποία επέβαιναν τα μέλη της συμμορίας που εμπλέκονταν σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό ενός εκ των οχημάτων μεταφέρονταν παράνομα 31 Πακιστανοί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ το άλλο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι προαναφερόμενοι Πακιστανοί εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου σε προγενέστερο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.460 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης