Ένας εικοσιδυάχρονος, υπήκοος Πακιστάν, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Νέας Απολλωνίας Θεσσαλονίκης, για παράνομη μεταφορά δέκα ομοεθνών του με επιβατικό όχημα. Η σύλληψή του έγινε ύστερα από σύντομη καταδίωξη και προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εικοσιδυάχρονος, κινούμενος με το αυτοκίνητο, αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου στα διόδια Μουσθένης και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως διακινητής εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όπου έπειτα από σύντομη καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε. Ο νεαρός συνελήφθη, παρά το γεγονός ότι επιχείρησε αρχικά να διαφύγει πεζός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα ατόμων, υπηκόων Πακιστάν, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό, προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης