Κινητό κλιμάκιο ελέγχου αποτελούμενο από υπαλλήλους του Τελωνείου και της ΑΑΔΕ προχώρησε στη σφράγιση πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Θεσσαλονίκη.

«Πήραν δείγμα από μια δεξαμενή η οποία δεν ήταν λειτουργική ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο στους 22 πόντους, στους 20 είναι το όριο, βάλανε ένα λαστιχάκι μέσα και ρουφήξανε με το στόμα, για να βγάλουν δείγμα, που είναι παράνομη διαδικασία», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής προσπάθησε να… φρενάρει τη διαδικασία καταθέτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η οποία απορρίφθηκε.

«Τους φέρανε σήμερα 12.30 η ώρα και μου είπε 4 η ώρα σε σφραγίζω, έτρεξε ο δικηγόρος μου να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Τα ασφαλιστικά μέτρα τα καταθέσαμε 2.30 η ώρα. Ο πρόεδρος μου είπε 2 η ώρα τελειώνει η βάρδια και θα τα εξετάσει αύριο», είπε ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ληφθεί δείγμα από τα καύσιμα του συγκεκριμένου πρατηρίου και μετά τα αποτελέσματα των αναλύσεων διαπιστώθηκε ότι ήταν νοθευμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης