Η 14χρονη από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει η Αστυνομία, επινόησε την ιστορία του βιασμού της προκειμένου να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που είχε πιεί.  

Η ανήλικη όταν εξιστόρησε το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού της έπεσε σε αντιφάσεις και από τα λεγόμενά της οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι έχει πέσει σε αντιφάσεις. Μια εξ αυτών ήταν το γεγονός πως δέχτηκε επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα τεκταινόμενα  έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την καταγγελία περί βιασμού η κοπέλα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Κατά την εξέτασή της από παιδιάτρους και τις αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά.

Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου ενώ δε χρειάστηκε η συνδρομή ιατροδικαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης