Την υπομονή των οδηγών δοκιμάζει ένας ακόμη ασυνείδητος, ο οποίος στάθμευσε το όχημά του στη λεωφορειολωρίδα της οδού Τσιμισκή, παρακωλύοντας την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία.

Το ΙΧ βρίσκεται σχεδόν… παρατημένο στον δρόμο και όπως διακρίνεται και στο βίντεο του GRTimes, αναγκάζει τους διερχόμενους οδηγούς να το προσπερνάνε, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, πρόκειται για συχνό φαινόμενο σύμφωνα με περίοικους, καθώς οδηγοί συνηθίζουν να σταθμεύουν τα οχήματά τους στη λεωφορειολωρίδα από το προηγούμενο βράδυ και στη συνέχεια να τα παρατούν στην… τύχη τους, με αποτέλεσμα την επόμενη το πρωί η κυκλοφορία να μετατρέπεται σε “Γολγοθά” για τους υπόλοιπους οδηγούς. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν το όχημα βρίσκεται σταθμευμένο στη λεωφορειολωρίδα, παρακωλύοντας την κυκλοφορία των αστικών, που μεταφέρουν δεκάδες επιβάτες, μέχρι τελικά να τα μαζέψει γερανός…

Όπως φαίνεται στο βίντεο του GRTimes, μέχρι στιγμής στο συγκεκριμένο όχημα έχει βεβαιωθεί μία κλήση από την Δημοτική Αστυνομία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης