Αστυνομική καταδίωξη βγαλμένη από… ταινία σημειώθηκε στη δυτική Θεσσαλονίκη γύρω στη 01.45 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, το οποίο κινούνταν επί της οδού Μοναστηρίου, στο ύψος της Μενεμένης, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Όταν ο οδηγός του δεν υπάκουσε στις υποδείξεις των αστυνομικών, ξεκίνησε η καταδίωξη, ενώ στην περιοχή κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ύποπτος οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει αρχικά σε προστατευτικό τοιχίο και στη συνέχεια να εμβολίσει περιπολικά. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το μέρος του κινητήρα και των ελαστικών του καταδιωκόμενου οχήματος, το οποίο ακινητοποιήθηκε τελικά στον ίδιο οδικό άξονα στην περιοχή του Ευόσμου.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν ο οδηγός και άλλοι δύο νεαροί άνδρες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης. Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής των τριών ανδρών, εκ των οποίων ο ένας είναι από το Κόσοβο και δύο από το Πακιστάν, σε εμπορία ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης