Μέχρι και μπουλντόζα επιστράτευσαν διαρρήκτες για να «ανοίξουν» σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Στόχος των δραστών ήταν να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν πολύ καλά λεπτομέρειες του κτηρίου, όπως σε ποιο σημείο βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, και επιχείρησαν να γκρεμίσουν μέρος του τοίχου, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές. 

Τα παραπάνω έγιναν μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά, με τις κάμερες να έχουν καταγράψει τις απίστευτα γρήγορες κινήσεις τους και την άνεση που είχαν με το περιβάλλον του καταστήματος. Τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν για τη διάρρηξη είχαν κλαπεί από τον Λαγκαδά και τον Άγιο Βασίλειο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ο συναγερμός κινητοποίησε τόσο την Άμεση Δράση, όσο και την ιδιωτική εταιρεία φύλαξης, που έσπευσαν στο κατάστημα. Πριν εξαφανιστούν όμως είχαν φροντίσει να κλέψουν πακέτα τσιγάρων και τα ελάχιστα χρήματα που υπήρχαν στα ταμεία. Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στον χώρο ήταν ένας μισογκρεμισμένος τοίχος, σπασμένες τζαμαρίες και παρατημένα μηχανήματα. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαγκαδά διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: lagadas.net

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης