Με κοινή απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος και χωρίς περιοριστικούς όρους ο 70χρονος ο οποίος αρχικά κατηγορήθηκε για τον θάνατο ενός συνομηλίκου του, έπειτα από επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του περασμένου κυριακάτικου ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Πόντου και τα Χανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος έσπρωξε το θύμα, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει στα σκαλοπάτια της κερκίδας και από την πτώση να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίο φαίνεται πως γνώριζε εδώ και χρόνια. «Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να ανέφερε συντετριμμένος στην απολογία του, επισημαίνοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα.

Σύμφωνα με την απολογία του κατηγορουμένου, ο καβγάς αφορούσε στα τεκταινόμενα στην ομάδα του Απόλλωνα, του οποίου -όπως ανέφερε- υπήρξε παλιότερα μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης