Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης προέβη σήμερα στη σύλληψη δυο Πακιστανών οι οποίοι φέρεται να κακοποίησαν έναν 17χρονο ομοεθνή τους.

Οι δράστες είναι ηλικίας 24 και 28 ετών αντίστοιχα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες που αφορούν στην πορνογραφία ανηλίκων, αρπαγή ανηλίκου, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και βιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 2 Νοεμβρίου οι δράστες οδήγησαν τον καταγγέλλοντα σε κατάστημα της περιοχής Μενεμένης όπου δούλευε ο 24χρονος και με τη χρήση βίας αρχικά τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενή του ώστε να ζητήσει χρήματα προκειμένου να τον απελευθερώσουν ενώ στη συνέχεια του επέβαλαν να αφαιρέσει τα ρούχα του. Τότε ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με το κινητό του, απειλώντας πως θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα συνέβησαν.

Αμέσως μετά αφού τον ακινητοποίησαν ο 24χρονος και ο 28χρονος ο πρώτος ασέλγησε σε βάρος του.

Αμέσως μετά οι δράστες τον μετέφεραν σε οικία στην ευρεία περιοχή κα τον κράτησαν δια της βίας έως και το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν χρηματικό ποσό από συγγενή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο όπου ήταν καταγεγραμμένο το πορνογραφικό υλικό.  

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης