Θεσσαλονίκη: Άνδρας με καραμπίνα εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 11:17
Θεσσαλονίκη: Άνδρας με καραμπίνα εισέβαλε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου, στην παλιά δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όταν ένας ένοπλος άνδρας εισέβαλε στο κατάστημα.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους, ο άνδρας ηλικίας 44 ετών πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από την αντιπροσωπεία και έχοντας στο χέρι του μια καραμπίνα εισέβαλε μέσα στο κατάστημα, αναζητώντας τον υπεύθυνο της αντιπροσωπείας, ο οποίος όμως έλειπε εκείνη την ώρα.

«Κρατώντας το όπλο στο χέρι άρχισε να ρωτά τον έναν υπάλληλο μετά τον άλλον για τον υπεύθυνο της αντιπροσωπείας, ενώ κάποια στιγμή έπεσε επάνω σε έναν πελάτη τον οποίο τον ρώτησε και αυτόν αν γνώριζε πού είναι ο υπεύθυνος», αναφέρει στη Voria.gr άνθρωπος μέσα από την εταιρεία.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, η οποία με αστραπιαία κινητοποίηση περικύκλωσε τον χώρο του καταστήματος με τον ένοπλο να μην προβάλει καμία αντίσταση και κατόπιν να συλλαμβάνεται. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν υπάλληλοι, τον δράστη δεν τον είχαν δει ξανά ούτε ήταν πελάτης της εταιρείας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022, 11:20