Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης όταν κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους ύστερα από έκρηξη.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η έκρηξη σημειώθηκε σε υποσταθμό της ΔΕΗ ο οποίος βρίσκεται σε ισόγειο χώρο πολυκατοικίας. Από τον δυνατό θόρυβο, όπως τονίζουν οι κάτοικοι, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και άλλοι βγήκαν στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους βλέποντας καπνό να βγαίνει από τον ισόγειο χώρο της πολυκατοικίας, κάτω από τον οποίο βρίσκεται ο υποσταθμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το συμβάν κλήθηκε τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία, χωρίς να χρειαστεί τελικά να ενεργήσει όσο και η αστυνομία.

Όπως τόνισαν κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο GRTimes.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό με τους ίδιους να κάνουν λόγω για μια επικίνδυνη κατάσταση ζητώντας από τους αρμόδιους να δώσουν λύση. «Ακούσαμε την έκρηξη και πεταχτήκαμε έξω από τα σπίτια και στα μπαλκόνια μας. Πάλι καλά δεν περνούσε κανένας άνθρωπος ή δεν έπαιζε κανένα παιδάκι στο σημείο», περιγράφει κάτοικος της περιοχής, εξηγώντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ανάλογο περιστατικό.

Από το συμβάν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα ηλεκτροδότησης σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής αλλά και σε φωτεινούς σηματοδότες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης