Σε έντεκα αυτόφωρες συλλήψεις για περιπτώσεις κλοπής και αποτρέποντας έτσι την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων, προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφάλειας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των αστυνομικών δράσεων που υλοποιούνται, με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας και αυτές μεταξύ άλλων αφορούν τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος έξι ατόμων, οι οποίοι τον Ιούνιο φέτος, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, προέβησαν σε τέσσερις κλοπές από θαμώνες καταστημάτων και περαστικούς στο κέντρο της πόλης. Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά και κάρτες τραπεζών με τις οποίες πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης