Θερμομέτρηση σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό που θα μπαίνει στα σχολεία της Γλυφάδας, θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Δευτέρα που ανοίγουν και πάλι τα σχολεία, για τους μαθητές της Γ΄Λυκείου, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, Γιώργο Παπανικολάου.

Το μέτρο αυτό εφαρμόζουμε κάθε μέρα από αύριο, Δευτέρα, σε όλα τα Λύκεια της πόλης μας και από την επόμενη Δευτέρα σε όλα τα Γυμνάσια. Εργαζόμενοι του Δήμου Γλυφάδας θα βρίσκονται κάθε πρωί από τις 7:00 π.μ στις εισόδους των σχολείων για τη θερμομέτρηση, με ειδικό εξοπλισμό (ειδικές θερμικές κάμερες και θερμόμετρα υπερύθρων ανέπαφης μέτρησης), λέει ο δήμαρχος και προσθέτει:
«Διαβεβαιώνουμε τις οικογένειες των παιδιών και των καθηγητών ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν το άνοιγμα των σχολείων: Απολυμάναμε, καθαρίσαμε, προγραμματίσαμε διπλές βάρδιες καθαρισμού κάθε μέρα (με εργαζόμενους στην καθαριότητα των δημοτικών σχολείων και των παιδικών σταθμών), προμηθευτήκαμε το απαραίτητο υγειονομικό υλικό – μάσκες, γάντια, αντισηπτικά – και εφοδιάσαμε με ειδικά υλικά καθαρισμού όλες τις σχολικές μονάδες», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτει ακόμη: «Ευχαριστώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Περικλή Δορκοφίκη και τον γιατρό και δημοτικό μας σύμβουλο Στρατή Παναγάκο για τον συντονισμό της προσπάθειας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας, τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και όλοι μαζί θα βγούμε νικητές και από αυτή τη μάχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης