Ένταση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Μήλου, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, όταν βρέθηκαν στην ίδια προβλήτα δύο σκάφη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη (τα Amore Mio 1 και Amore Mio 2), και το σκάφος του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του. 

Όταν η παρουσία του σκάφους του Καμμένου έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια προς το σκάφος του. Αμέσως, ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του μάλιστα να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή την έπιασε, της γύρισε το χέρι και άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έφτασε στο σημείο ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Η Εισαγγελία της Σύρου χειρίζεται την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι παρά τις ανοησίες που γράφονται σε διατεταγμένη υπηρεσία στην ιστοσελίδα lykavitos.gr και αναπαράγει πρόθυμα το Πρώτο Θέμα, οι πληροφορίες μας και οι λεπτομέρειες για το γεγονός προέρχονται από αξιόπιστες πηγές του Λιμενικού Σώματος και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Zougla Newsroom

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης