Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα οδηγηθεί σήμερα Δευτέρα ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου θα δικαστεί για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση εις βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Εις βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα, ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Πάντως, ένα βίντεο-ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας όπου φαίνεται ο τραγουδιστής να βιαιοπραγεί εναντίον της συντρόφου του, έξω από κατάστημα τυχερών παιγνίων. Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει να κλοτσάει την πρώην σύντροφό του και παρουσιάστρια και στη συνέχεια να τη σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Επίσης, μια φωτογραφία-σοκ εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, στην οποία φαίνονται τα τραύματα της Βαρβάρας Κίρκη μετά τον ξυλοδαρμό της τον οποίο κατήγγειλε στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου με κατηγορούμενο τον Θέμη Αδαμαντίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντροφός του ανέφερε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς ότι επιθυμεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να μπει στη δικογραφία οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. «Τρεις γυναίκες ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό τις προτείνω ως μάρτυρες, όπως και τη μητέρα μου».

Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη περιγράφει όσα συνέβησαν στις 30 Ιουνίου στις 1.30. Όπως λέει, βρισκόταν έξω από κατάστημα μέσα στο αυτοκίνητό της και τον περίμενε. Κάποια στιγμή, βγήκε από το αυτοκίνητο και μίλησε στο τηλέφωνο. «Εκείνος, όταν με είδε να μιλάω, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση ”καρ…λα, πουτ…α, ξεκ…ρα, γαμ…λα, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές».

Επιπλέον, αναφέρει: «Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μια φορά, μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον συνεργατών του…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης