Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν στο νομό Αττικής την 28η Μοτοπορεία τους.

«Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα κατέβουμε ξανά στο Σύνταγμα εν όψει της ψήφισης στη Βουλή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του νομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάξεις που πληρώθηκαν από όσους δούλεψαν δεκαετίες για να τις ψαλιδίζουν βουλευτάδες που μετά από δύο τετραετίες δικαιούνται σύνταξη και μισθούς που κρίνονται επαρκείς για να ζήσει κάποιος με αξιοπρέπεια από καρεκλοκένταυρους κάθε κόμματος που δεν έχουν δουλέψει μέρα στη ζωή τους.

Και ενώ το πράττουν φροντίζουν να επιβάλλουν στη χώρα μας την πολιτική τους με κλομπ και δακρυγόνα μέσα από τα κλειστά παράθυρα μιας Βουλής που έχει καταντήσει άσυλο κλεφτών και απατεώνων που καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους για τα όσα έχουν διαπράξει στο παρελθόν και πιστεύουν ότι θα ξεχάσουμε.

Θα συγκεντρωθούμε στις 17:00 στην Πλατεία Καραϊσκάκη και θα αναχωρήσουμε στις 17:30 με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Σημείο Συνάντησης: Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα)

Ώρα Συγκέντρωσης: 17:00

Ώρα Αναχώρησης: 17:30


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης