Πάντα κοντά στο παιδί, τα Public, συνεργάζονται φέτος με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που πραγματοποιεί Ευχές παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες και ενισχύουν τον αγώνα του Οργανισμού προσφέροντας Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Φέτος για πρώτη φορά το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κυκλοφορεί τα δικά του μοναδικά τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής τα οποία είναι εμπνευσμένα από το πρόγραμμα του Οργανισμού Αστέρι της Ευχής και τη μασκότ του, τον αγαπημένο σε όλους μας Αστερούλη της Ευχής!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βρείτε τα τετράδια και τα μπλοκ ζωγραφικής του Οργανισμού αποκλειστικά στα καταστήματα Public. Μέρος των εσόδων από την πώληση τους, θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Και μην ξεχνάτε ότι στα Public γονείς, μαθητές και φοιτητές θα βρουν όλα όσα απαιτούνται για ένα δυνατό ξεκίνημα τη νέα σεζόν: σχολικά βιβλία, λογοτεχνικά βιβλία – ελληνικά ξενόγλωσσα – , βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, λεξικά, βιβλία για τα κολλέγια, επώνυμα είδη γραφικής ύλης, όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου, μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τετράδια από 0,25€, laptops, desktops, tablets, usb sticks, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές και άλλα προϊόντα τεχνολογίας!

Επιλέξετε τα τετράδια και μπλοκ ζωγραφικής με τον Αστερούλη και στηρίξτε μαζί μας το Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας χαρίσουμε περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Δείτε εδώ το τετράδιο και το μπλοκ ζωγραφικής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Χαμογελάστε, είστε στα Public!

Λίγα λόγια για Public:

Τα Public είναι ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας. Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής

Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) υλοποιείται εδώ και 18 χρόνια σε όλα τα σχολεία και σε πλήθος φορέων και επιχειρήσεων δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους με το συμβολικό ποσό των 2€, να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Ένα απλό χάρτινο αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης