Όλα έτοιμα στην πόλη των Ιωαννίνων για τον Αγώνα Δρόμου 5 και 10 χλμ. του ΣΕΓΑΣ, την Κυριακή 19 Μαΐου στο πλαίσιο του νέου προγράμματος RUN GREECE που οργανώνει ο σύνδεσμος σε πέντε πόλεις της Ελλάδας, σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και την υποστήριξη της WIND.

Στο πρόγραμμα RUN ΙΩΑΝΝΙΝΑ αναφέρθηκαν, εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κος Παντελής Κολόκας, ενώ από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ το λόγο πήραν ο κ. Κώστας Μάμαλης Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο κος Θανάσης Ράπτης, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο κ. Απόστολος Αποστολόπουλος, Τεχνικός Διευθυντής ΣΕΓΑΣ. Σημαντική ήταν και η παρέμβαση της Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κας Νατάσσας Μπέγκα, του φορέα που θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν όλοι όσοι λάβουν μέρος στο RUN GREECE Ιωάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα τελευταία χρόνια η WIND έχει συνδεθεί άρρηκτα με το τρέξιμο δίνοντας το παρών σε μεγάλες διοργανώσεις της χώρας. Πιστεύουμε ότι, μέσα από την πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΓΑΣ και το πρόγραμμα RUN Greece, θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση του αθλητισμού στην περιφέρεια. Τα Ιωάννινα είναι μια υπέροχη πόλη και ο αγώνας θα αποτελέσει ευκαιρία τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες, να τη ζήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο.» τόνισε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης.

Η WIND ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE και με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» φιλοδοξεί να φέρει ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στον αθλητισμό, την προσπάθεια και τη συμμετοχή σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά.

Η εταιρία συνεχίζει να ενισχύει τη διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία έχει εισαγάγει στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η WIND εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. της Κυριακής 19 Μαΐου, θα προσφέρει 3€ υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Η προσφορά θα γίνεται μόνο με τη συμμετοχή και απλά πατώντας τον ειδικό τάπητα που θα βρίσκεται στην Αψίδα που θα είναι τοποθετημένη λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων κα Ν. Μπέγκα τόνισε: «Η ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων είναι Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμΕΑ. Αποτελεί ένα πραγματικό Καταφύγιο για κάθε ανάπηρο παιδί. Φέτος έχουμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή, στον αγώνα επιβίωσης που κάνουμε, να έχουμε πολύτιμη συμπαραστάτρια την εταιρία WIND. Την ευχαριστούμε θερμότατα από καρδιάς».

Η WIND, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, στο πλαίσιο του RUN GREECE καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ. στα Ιωάννινα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης