Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, κρατώντας ζωντανή τη φλόγα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε με πολλή στοργή πριν από 17 χρόνια, γιορτάζει και αυτό το Πάσχα μαζί με τα Παιδικά Χωριά SOS.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος, κάθε υπερμάρκετ Carrefour έχει «υιοθετήσει» από μια οικογένεια των Παιδικών Χωριών SOS, παρέχοντας αμέριστη υποστήριξη και φροντίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η πραγματική αγάπη, που είναι και το βαθύτερο νόημα της γιορτής του Πάσχα, εκφράζεται με παιδικά χαμόγελα, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος βρίσκεται κοντά στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας και φυσικής παρουσίας όσο και σε επίπεδο δωρεάς τροφίμων, σχολικών ειδών και παιχνιδιών.

Έτσι, οι ξεχωριστές αυτές οικογένειες έχουν αποκτήσει πολλούς αφοσιωμένους φίλους, τους εργαζόμενους των καταστημάτων Carrefour, οι οποίοι τις επισκέπτονται συχνά, επικοινωνούν μαζί τους και συμβάλλουν στις μικρές, καθημερινές χαρές των παιδιών.

Η ελπίδα στην πιο αγνή της μορφή αντανακλάται σε ένα παιδικό βλέμμα, που ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο. Στον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος μοιραζόμαστε αυτό το όραμα, κρατώντας χρόνια τώρα σφιχτά το χέρι των Παιδικών Χωριών SOS σαν μια δεύτερη οικογένεια των οικογενειών μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης