Είκοσι πλήρεις υποτροφίες προσφέρει το κολλέγιο BCA σε πρόσφυγες από την Ουκρανία, οι οποίοι έχουν έρθει στη χώρα μας και θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να ξεκινήσουν σπουδές εδώ.

Ο πρόεδρος του Ομίλου BCA, κος Βασίλης Δασκαλάκης, δήλωσε ανακοινώνοντας τις υποτροφίες: «Οι άνθρωποι που ξαφνικά αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και τις ζωές τους, για να διασωθούν από αυτόν τον πόλεμο, αξίζουν τη συμπαράσταση όλων μας. To BCA, θέλοντας να βοηθήσει νέα παιδιά από την Ουκρανία, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις συνέπειες του πολέμου στη ζωή τους, τους προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Ελλάδα, αν φυσικά παρακολουθούσαν, στην πατρίδα τους, μαθήματα στους τομείς που διδάσκουμε. Αλλά, ακόμα κι αν δεν παρακολουθούσαν, τους δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον χρόνο της προσφυγιάς με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο, αποκτώντας εφόδια που θα τα χρησιμοποιήσουν όταν, με το καλό, επιστρέψουν στις εστίες τους. Αν και όλοι ευχόμαστε η αιματοχυσία αυτή να τελειώσει το ταχύτερο δυνατόν, οι συνέπειές της θα κρατήσουν αρκετά. Οπότε, πρέπει να προσφέρουμε όχι μόνο το “ζην” αλλά το “ευ ζην” σ’ αυτά τα παιδιά που ζήτησαν προστασία στη χώρα μας. Εάν οι αιτήσεις είναι περισσότερες από 20, και προέρχονται από ομογενείς, θα ικανοποιηθούν όλες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το BCA, συνεργαζόμενο με το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Λονδίνου, προσφέρει επιχειρησιακές σπουδές στους τομείς του ναυτιλιακού management, της διοίκησης ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων, των χρηματοοικονομικών και του marketing. Για να αξιοποιήσουν αυτή την προσφορά, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του BCA: 210 7253783 ή να στείλουν e-mail στο info@bca.edu.gr. Προϋπόθεση είναι οι υποψήφιοι υπότροφοι να μιλούν Αγγλικά με επάρκεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης