«Τη Δευτέρα πήγα στο φαρμακείο διότι πάσχω από λύκο… Γύρισα λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία είδα έναν τύπο ψηλό με τζιν να σκαλίζει την αλληλογραφία. Την ώρα που ανέβαινα τα σκαλιά, αυτός κατέβηκε γρήγορα. Με άρπαξε από τα μαλλιά, με χτύπησε στο κεφάλι και με έριξε στα μάρμαρα. Ήμουν χαμένη. Ζαλιζόμουνα. Σύρθηκα στο ασανσέρ. Πριν αρχίσει να με χτυπάει, μου είπε “ατακτούλα μιλάς πολύ”».

Με αυτά τα λόγια άρχισε η Ντόνα Συμεωνίδου την περιγραφή των εφιαλτικών στιγμών που έζησε τη Δευτέρα 30 Μαΐου το μεσημέρι, μιλώντας στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχε καμία αμφιβολία ως προς το ποιος κρυβόταν πίσω από τον άγριο ξυλοδαρμό της μέρα-μεσημέρι στο Παγκράτι. «Ήρθα εδώ για να πω την αλήθεια και μόνον την αλήθεια» είπε στην αρχή της συνομιλίας της με τον δημοσιογράφο. «Αν τον έβλεπα σήμερα, θα τον αναγνώριζα. Νέος, αδύνατος, ψηλός» ανέφερε με σιγουριά γι’ αυτόν που τη χτύπησε.

«Έμεινα δύο ημέρες κλεισμένη στο σπίτι μου, φοβισμένη. Δεν ήξερα τι να κάνω» ομολογεί με ειλικρίνεια η Ντόνα Συμεωνίδου. «Μήνυσα τον Αναστάση Λεβέντη, τον υπεύθυνο ασφαλείας του επιχειρηματία και τον άγνωστο που με χτύπησε. Μήνυσα τον Λεβέντη διότι είναι αυτός που ενοχλώ και δεν θέλει να ακούσει το όνομά μου» συνεχίζει η χτυπημένη γυναίκα, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της.

«Αυτή η οικογένεια (σ.σ.: εννοεί την οικογένεια Λεβέντη) δεν δέχεται την αλήθεια. Βασάνιζαν τον πατέρα μου που ήταν το δεξί τους χέρι. Θα μπορούσαν να μου στείλουν εξώδικο. Όχι να με χτυπήσουν. Δεν υπάρχει άλλος να το έκανε», συμπληρώνει με απόλυτη βεβαιότητα. «Το έχουν κάνει αυτοί. Είμαι σίγουρη. Έχω μηνύματα (σ.σ.: εννοεί e-mail) που δείχνουν πως μου έχουν συμπεριφερθεί άσxημα, με ακραίες συμπεριφορές. Μάλλον στην Ελλάδα κυβερνάει και η 3Ε» επισημαίνει με νόημα, προσθέτοντας: «Ούτε ο Tσίπρας ούτε και ο Μητσοτάκης θέλουν μπλεξίματα με αυτή την οικογένεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια οδυνηρή αποκάλυψη από τα παλιά

Ενώ η δεύτερη συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο συνεχίζεται, η Ντόνα Συμεωνίδου αναφέρεται στη Γεωργία Μπίκα.

«Στήριξα τη Γεωργία γιατί ξέρω τι σημαίνει σεξουαλική κακοποίηση. Πέρασα τα ίδια και εγώ με τον θείο μου Αναστάση Λεβέντη. Ήθελε να βρεθούμε μόνοι μας χωρίς να έχει ιδέα ο άνδρας μου και να μην τον λέω “θείο”. Δεν ήταν εύκολο όλον αυτόν τον καιρό να το πω πουθενά. Εδώ μίλησα σε εσάς και κοιτάξτε τι έγινε» καταλήγει η Ντόνα Συμεωνίδου αναφερόμενη στην πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στις 20 Μαΐου.

Τα σημάδια στο πρόσωπο της γυναίκας είναι αρκετά. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να συμπληρωθεί η γενική εικόνα. Μετά τα δύο εικοσιτετράωρα σύγχυσης και φόβου, η Ντόνα Συμεωνίδου βρήκε το κουράγιο και μίλησε. Το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουνίου κατέθεσε μήνυση για τον ξυλοδαρμό της, στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου. Αμέσως μετά, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά, πήγε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις. Το πρωί της Πέμπτης μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στο Μετς, όπου εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Χριστίνα Τσάκωνα. Εκεί βρισκόταν και ο τεχνικός σύμβουλός της Σωκράτης Τσαντίρης. Αμέσως μετά μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για όσα εφιαλτικά της συνέβησαν.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

 

 

Δείτε επίσης:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης