H THQ έδωσε στη φόρα μερικές ακόμα πληροφορίες για το RPG του South Park! Πρόκειται λοιπόν για «ένα επικό παιχνίδι ρόλων», για τη δημιουργία του οποίου συνεργάζονται οι Obsidian Entertainment και South Park Digital Studios (η εταιρεία που ανήκει στους δημιουργούς του franchise, Trey Parker και Matt Stone, και τη Viacom Media Networks).

Ο παίκτης θα παίζει έναν καινούργιο χαρακτήρα που έχει μόλις πατήσει το πόδι του στο South Park, τη μικρή φανταστική πόλη του Κολοράντο, και βέβαια θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει όλους τους γνωστούς πρωταγωνιστές της σειράς (Kyle, Stan, Cartman, Kenny & Σία) και βέβαια να εξερευνήσει την όλη περιοχή. «Ο στόχος μας είναι να προάγουμε τη δημιουργικότητα. Ο Matt και ο Trey είναι αποδεδειγμένα δύο από τα πιο σημαντικά ταλέντα της γενιάς τους και η μεταφορά του οράματός τους για το South Park στον χώρο της διαδραστικής ψυχαγωγίας, είναι για ‘μας ένα όνειρο που επιτέλους πραγματοποιείται», ανέφερε με την ευκαιρία ο Danny Bilson της THQ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το South Park: The Game, όπως θα είναι ο τίτλος του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2012 σε PS3, Xbox 360 και PC.

Πηγή: byteme.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης