Παρόλο που ένα καλλίγραμμο σώμα μοιάζει να είναι μια μακρινή και χρονοβόρα διαδικασία, η προσπάθεια που θα καταβάλλετε για να είστε σε φόρμα έχει πολλά θετικά αποτελέσματα.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να έχετε ένα καλύτερο σώμα και να νιώσετε υπέροχα, ακολουθούν μερικές συμβουλές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Άσκηση καθημερινά
Άσκηση καθημερινά για τουλάχιστον μία ώρα. Δεν χρειάζεται να πέσετε με τα μούτρα στο τρέξιμο, το τζόκινγκ κ.λπ., αλλά θα πρέπει να έχετε κάποιο είδος μέτριας σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Εάν θέλετε να χάσετε λίγα κιλά γρήγορα, κάντε προπόνηση υψηλότερου επιπέδου. Για παράδειγμα, κάντε μια βόλτα με γρήγορο ρυθμό για μια ώρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε τζόκινγκ και να ορίσετε συγκεκριμένα διαστήματα για σπριντ κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε έντονο πόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Μόνο μια προειδοποίηση, οι μύες σας θα πονάνε μετά από μια προπόνηση υψηλής έντασης. Μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας αλλάζει προς το καλύτερο. Φροντίστε να παραμείνετε ενυδατωμένοι, τονωμένοι και να τρώτε τρόφιμα με αξιοπρεπή ποσότητα πρωτεΐνης μετά από κάθε προπόνηση. Η πρωτεΐνη θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τους μυς σας στην αποκατάσταση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης