της Κατερίνας Ζουμποπούλου  TRX Istructor Personal Trainer

Δεν είναι αργά για μία γυναίκα που έχει πατήσει τα 40 και κάτι χρόνια να αρχίσει να γυμνάζεται γιατί τα οφέλη που θα έχει είναι πάρα πολλά και θα την βοηθήσουν να έχει μία καλύτερη υγεία και μία καλύτερη καθημερινότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχουν τόσα προγράμματα Fitness με τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να ασκηθείτε αποτελεσματικά και με πάρα πολύ απλό τρόπο.

Οι γυναίκες μπορούν να προπονηθούν με αντιστάσεις ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία και να παρουσιάσουν μεγάλη πρόοδο στην δύναμη και στο χτίσημο των μυών.Η άσκηση με αντιστάσεις είναι η καλύτερος τρόπος για μείνει μία γυναίκα Fit.

Το περπάτημα επίσης μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητά σας και να βελτιώσει το καρδιοαναπνευστικό σας σύστημααλλά και να έχετε χαμηλά ποσοστά λίπους καθώς επίσης μειώνει την πιθανότητα των τραυματισμών με απλό τρόπο.Το περπάτημα μαζί με την προπόνηση με αντιστάσεις θα σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Μεγαλώνοντας ηλικιακά ο κορμός γίνεται λιγότερο εύκαμπτος ενώ παρουσιαζονται προβλήματα σε αυχένα γόνατα και μέση γιατί κορμός δεν είναι μόνο οι κοιλιακοί μύες.

Τα παραπάνω προυποθέτουν μία συνεχή προσπάθεια από την πλευρά σας ενώ με την υποστήριξη και την γνώση του Trainer σας θα απολαύσετε τα αποτελέσματα των κόπων σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης