Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1979, αποφοίτησα από το 3ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων με βαθμό απολυτηρίου άριστα και το 1998 εισήχθη στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τον Ιούλιο του 2002 απέκτησα τον Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών της Επιστήμης της Διαιτολογίας και Διατροφής με άριστα. Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2002 εκπόνησα πρακτική άσκηση στο νοσοκομείο Αγία Σοφία Παίδων, στο Ινστοτούτο Υγείας Παιδιού, στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και στο Σησμανόγλειο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα συμμετείχα στο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας που πραγματοποιήθηκε σε δημόσια σχολεία. Το ίδιο έτος εκπόνησα πειραματική μελέτη με αντικείμενο τη βιοδιαθεσιμότητα αντιοξειδωτικών ουσιών στο αίμα. Τα συμπεράσματα από την ανωτέρω μελέτη συνέδραμαν στην ανάπτυξη μεθόδου για τη μελέτη της βιοδιαθεσιμότητας στο αίμα των πολυφαινολών φυτικών προϊόντων και παρουσιάστηκαν στο 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελευθέρων Ριζών και Οξειδωτικού στρες που έλαβε χώρα 3-5 Οκτωβρίου 2002 στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχω παρακολουθήσει το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή» του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Τον Ιούλιο του 2004 απέκτησα τον Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εφηρμοσμένη Διαιτολογία Διατροφή με κατεύθυνση Κλινική Διατροφή και έτυχα του βαθμού 9,1 (άριστα) που με κατέταξε πρώτη στο έτος μου. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών μου σπουδών υπήρξα υπότροφος του Χαροκοπείου Ιδρύματος καθώς και υπότροφος του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Έχω συνεργαστεί με το Γ.ΠΕ.Σ.Υ.Π. Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, 10ο Περίπτερο Αλκοολικών όπου εκπόνησα έρευνα για την αξιολόγηση της διατροφικής κατάστασης αλκοολικών ατόμων. Επίσης, έχω εκπονήσει διατριβή με αντικείμενο τα μικροσυστατικά (πολυφαινολικές αντιοξειδωτικές ουσίες) σε αφεψήματα βοτάνων της ελληνικής υπαίθρου.

Οι υπηρεσίες της Διαιτολογικής Μονάδας Dietnet βασίζονται σε πέντε βασικούς άξονες:

1oς ΑΞΟΝΑΣ: ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται στη δίαιτα εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δε υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2ος ΑΞΟΝΑΣ: Δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν ή αδυνατίζουν. Οι ποσότητες κάνουν τη διαφορά!

3ος ΑΞΟΝΑΣ: Η δίαιτα πρέπει να προσαρμόζεται στις συνήθειες του διαιτώμενου και όχι ο διαιτώμενος στη δίαιτα. Μόνο έτσι μπορεί να τηρηθεί ένα διαιτολόγιο ή ένα πρόγραμμα διατροφής μακροπρόθεσμα.

Στην Διαιτολογική Μονάδα Dietnet κατανοούμε απόλυτα ότι κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και γι’ αυτό γίνεται κατάρτιση εξατομικευμένου διαιτολογίου για κάθε περίπτωση κατόπιν συνεκτίμησης και άλλων τυχών συνυπαρχουσών παθήσεων.

4ος ΑΞΟΝΑΣ: Η επικοινωνία της Κλινικής Διαιτολόγου με τον διαιτώμενο είναι συνεχής και δεν περιορίζεται μόνο στο χρόνο της συνεδρίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διαιτολόγο μέσω e mail οποτεδήποτε θέλετε ή τηλεφωνικώς. Ακόμη έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε ενδιάμεσες από τα ραντεβού σας επισκέψεις ΧΩΡΙΣ επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!

5ος ΑΞΟΝΑΣ: Επενδύουμε στην εκπαίδευση σας! Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας!

Dietnet Χαϊδαρίου:
Λεωφόρος Αθηνών 336, Εμπορικό Κέντρο Ελλήσποντος, 3ος Όροφος, Τ.Κ. 124 62, Χαϊδάρι

Dietnet Κολωνακίου – Αθήνα:
Λουκιανού 18, Τ.Κ. 106 75, Κολωνάκι – Αθήνα 210 532 1339210 532 1339

info@dietnet.grhttp://www.dietnet.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης