Με εκλεκτούς καλεσμένους και την Τζένη Μελιτά ως guest star, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Infinity Fitness. Πρόκειται για το νέο εγχείρημα στο χώρο του fitness & personal training, το οποίο υπογράφει ο επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, Κωνσταντίνος Κατσαντώνης. Διαμορφωμένος με τα υψηλότερα standards και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, το Infinity Fitness αποτελεί ένα must σημείο άσκησης και ενδυνάμωσης στην καρδιά του Χολαργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ο ίδιος κατάφερε να πετύχει όλα του τα προσωπικά και επαγγελματικά στοιχήματα και προκλήσεις, με σημαντικότερο το Infinity Fitness, έτσι ζήτησε από φίλους και αθλητές του, στο πλαίσιο του opening party, να του βάλουν ένα “στοίχημα”. Στην κορύφωση της βραδιάς, η Τζένη Μελιτά κλήρωσε μερικά από αυτά και, σε κλίμα άκρως διασκεδαστικό, ο coach Κατσαντώνης τα εκτέλεσε! Το «#mybet», όπως υπέγραφε το δημιουργικό concept των εγκαινίων, υποστηρίχθηκε ενεργά από τους καλεσμένους και χάρισε σε μία τυχερή νικήτρια μία συνδρομή.

Στο DNA του Infinity Fitness βρίσκεται η προσωποποιημένη αντιμετώπιση του ασκούμενου. Σε αυτό συνεισφέρουν και οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες για διατροφή και αποκατάσταση, οι οποίοι μαζί με τον Κωνσταντίνο Κατσαντώνη εξασφαλίζουν το άρτιο, προσεγμένο και ολιστικό αποτέλεσμα. Με κύριο άξονα και βασική φιλοσοφία την λειτουργική προπόνηση (Cross Functional Training – CFT), απευθύνεται στον καθένα μας και προσφέρει, πέραν από τη δυνατότητα εκγύμνασης με βάρη και αερόβια άσκηση, έναν μοναδικό και υπερσύγχρονο τρόπο ενδυνάμωσης με αέρα (Functional Trainer by Keiser), καλύπτοντας κάθε επίπεδο προπόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, στο www.infinityfitness.gr, στο Facebook, στο Instagram και στο τηλέφωνο 211 40 56 024.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης