Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την XTERRA Greece θα διοργανώσει για 13η συνεχή χρονιά, τον Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου του κόλπου της Βουλιαγμένης στις 22 Νοεμβρίου 2015.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απολύτως πετυχημένη διοργάνωση του 2014 που σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με 420 αθλητές & αθλήτριες, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να προσελκύσει και πάλι μεγάλο αριθμό συμμετοχών, αφου οι διαφορετικές κολυμβητικές αποστάσεις του αγώνα προσφέρονται για αθλητές όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών.

Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη παραλία της Αττικής για ακομα μια αξέχαστη XTERRA
εμπειρία !!!!

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00πμ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποστάσεις-Διαδρομές: 1.000 μέτρα (μικρή απόσταση)

                                             2.500 μέτρα (μεσαία απόσταση)

                                             5.000 μέτρα (μεγάλη απόσταση) – 2 στροφές των 2.500 μέτρων

                                            Αγώνας για παιδιά από 06-12 ετών 

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής για την μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους. Οι κάτω των 18 ετών έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων.

 

 Κατηγορίες: 16-29 ετών

                        30-44 ετών

                        45-60 ετών

                        60 +

                       Κατηγορία Wetsuit (για όσους χρησιμοποιήσουν στολή κολύμβησης)

Χρονομέτρηση: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις της ημέρας.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τοποθετήσουν το chip χρονομέτρησης στο πόδι στον δεξιό ή αριστερό αστράγαλο και οφείλουν να το επιστρέψουν αφού ολοκληρώσουν τον αγώνα τους.

Υγειονομική κάλυψη: Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και έχουν υπογράψει τη σχετική υπεύθυνη δήλωση. Συστήνεται δε στους συμμετέχοντες να προβούν σε ιατρικές εξετάσεις πριν τον αγώνα.

Ναυαγοσώστες: Την Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης θα αναλάβει η έμπειρη και εγγυημένη ομάδα της LIFEGUARD HELLAS www.lifeguardhellas.gr Κατά την διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ικανός αριθμός από ναυαγοσώστες στη διαδρομή της κολύμβησης σε πλωτά ή άλλα μέσα προκειμένου να προσφέρουν βοήθεια αν αυτό απαιτηθεί. Σε περίπτωση που αισθανθείτε αδιαθεσία ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να συνεχίσετε κουνήστε τα χέρια σας πάνω κάτω ή κατευθυνθείτε προς το πλησιέστερο πλωτό μέσο.

Εκκίνηση-Τερματισμός: H Εκκίνηση θα δοθεί μέσα στο νερό ( water start) για όλες τις αποστάσεις. Σε όλες τις αποστάσεις οι αθλητές θα τερματίσουν στην προβλήτα του Ν.Ο.Β έξω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένη αψίδα τερματισμού. Οι αθλητές της μεγάλης απόστασης στην πρώτη στροφή θα εξέλθουν από το νερό και θα διανύσουν μια μικρή απόσταση στην προβλήτα προτού επανέλθουν στο νερό για την ολοκλήρωση της δεύτερης στροφής και τον τερματισμό τους με τον ίδιο τρόπο στην αψίδα τερματισμού.

Τροφοδοσία: Θα υπάρχουν διαθέσιμα νερά, ισοτονικό και ενεργειακά gel, για την τροφοδοσία των αθλητών της μεγάλης απόστασης στην έξοδο τους από το νερό αφού ολοκληρώσουν την πρώτη στροφή. 

Κόστος Συμμετοχής:  Μικρή, μεσαία και μεγάλη απόσταση 20€.

                                       Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

 Αιτήσεις Συμμετοχής: Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης στο www.xterragreece.com και στην ιστοσελίδα του Ν.Ο.Β www.nov.gr

Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχει τακτοποιηθεί η πληρωμή του ποσού στον κάτωθι τραπεζικό Λογαριασμό του XTERRA Greece εντός 3 ημερών από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης.        

Eurobank EFG 0026 0142 96 0200328084

ΙΒΑΝ: GR9502601420000960200328084

Δικαιούχος: Κων/νος Κουμάργιαλης & Σια Ε.Ε

Παρακαλούμε όπως αναγράφετε το Ονοματεπώνυμο σας στο έγγραφο κατάθεσης στην τράπεζα ή στο αντίστοιχο πεδίο, εφόσον η πληρωμή σας γίνεται μέσω ebanking.

Για Πληροφορίες/Διευκρινήσεις στο 6934-696191 ή 210 3716376 Κος Κουμάργιαλης Κων/νος

 Κανονισμοί: Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη φόρμα (wetsuit). Δεν επιτρέπονται* άλλου είδους πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν πριν την εκκίνηση, με αντηλιακό, λάδι, βαζελίνη, ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

* Μόνο για την κατηγορία 60+ θα επιτραπεί η χρήση μάσκας και αναπνευστήρα

Άφιξη Αθλητών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Ν.Ο.Β τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν από την Γραμματεία των αγώνων το chip χρονομέτρησης και το σκουφάκι. Η Γραμματεία θα κλείσει στις 10:30 ακριβώς και δεν θα δοθεί καμία παράταση.

Υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες και χώροι αποδυτηρίων για τους αθλητές για χρήση πριν και μετά τους αγώνες.

Απονομές: Μετά την ολοκλήρωση όλων των αποστάσεων θα ακολουθήσουν οι απονομές όλων των κατηγοριών σε άντρες και γυναίκες.

Στην κατηγορία των 1000m θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άνδρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης