Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα 12Gods, που βρίσκουμε, αποκλειστικά, στα καταστήματα ΑΒ

Εσύ πόσο χρόνο αφιερώνεις στον εαυτό σου για να αναζωογονηθείς και να βγάλεις από πάνω σου κάθε «σημάδι» κούρασης; Πόσοι άνθρωποι πιστεύεις πως χρειάζονται για να δούμε μια θετική αλλαγή στο περιβάλλον; Και πόσοι… θεοί; Όλες τις παραπάνω ερωτήσεις απαντούν, με τον δικό τους αναπάντεχο τρόπο, τα μείγματα βοτάνων 12Gods, που μόλις έφτασαν στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για τις δημιουργίες ενός καινοτόμου, ελληνικού startup, που αναγνώρισε την ανάγκη στην αγορά για φυσικά ροφήματα, εύκολα και γρήγορα στην παρασκευή τους, ευεργετικά για τον οργανισμό αλλά και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον. Έτσι γεννήθηκαν τα 12Gods! Τέσσερα μείγματα βοτάνων, ειδικά επιλεγμένων για τις ιδιότητές τους από την πλούσια ελληνική γη, που φέρουν ονόματα εμπνευσμένα από την αρχαία μυθολογία και είναι «κλεισμένα» σε κομποστοποιήσιμες κάψουλες, συμβατές με μηχανές NespressoΤΜ. 

Θα τα βρούμε στα καταστήματά της ΑΒ, που και με αυτήν τη συνεργασία συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα πως στηρίζει ελληνικές καινοτομίες στον χώρο Τροφίμων & Ποτών και ενέργειες οι οποίες στόχο έχουν να ενισχύουν την τοπική οικονομία και τους μικρούς παραγωγούς σε όλη τη χώρα – πόσω μάλλον όταν μέσα από τα προϊόντα τους προάγουν την ευεξία και την αειφορία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με επιμονή, μεθοδικότητα και πίστη στο όραμά της για την ανάδειξη των ελληνικών βοτάνων ως πολιτισμικού προϊόντος υψηλής προστιθέμενης αξίας, η ομώνυμη startup πίσω από τα 12Gods μετουσίωσε το μεράκι των Ελλήνων καλλιεργητών σε απολαυστικά, ευεργετικά ροφήματα, που θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές. 

Μάλιστα, τα πάντα γύρω από τα 12Gods παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ακόμη και η ονομασία τους! Η επιλογή του ονόματος, λοιπόν, μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς συνδέεται και προβάλλει την Ελληνική ιστορία, αντανακλώντας μια συνήθεια της Αρχαιότητας, σύμφωνα με την οποία οι πρώτοι γιατροί και βοτανολόγοι, θέλοντας να προσδώσουν θεϊκές ιδιότητες στα βότανα, τους έδιναν ονόματα θεών και ημίθεων. Με απώτερο στόχο την επίτευξη του αρχαιοελληνικού «ευ ζην», λοιπόν, τα τέσσερα πρώτα ροφήματα 12Gods ονομάστηκαν συμβολικά: Minthi, Aphrodite, Zeus & Erodas.

Το Minthi περιέχει μέντα, μολοχάνθη, ιξό και μάραθο και έχει αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ συνεισφέρει και στην ομαλή εντερική λειτουργία.

Το Aphrodite, με ιβίσκο, λουίζα, χαμομήλι και κάρδαμο, έχει διεγερτική και τονωτική δράση και ιδιότητες που ενισχύουν την αντοχή έναντι της φυσικής και νοητικής κόπωσης, ενώ συνεισφέρει και στη φυσική αποτοξίνωση.

Το Zeus περιέχει τσάι Ολύμπου, ευκάλυπτο, χαμομήλι, τσουκνίδα και θυμάρι και είναι ιδανικό για την τόνωση του ανοσοποιητικού αλλά και την καταπολέμηση των ενοχλητικών συμπτωμάτων του εποχικού κρυώματος, όπως τον ερεθισμό του λαιμού. 

Το Erodas περιέχει δίκταμο, τριβόλι, τσουκνίδα, μέντα και γλυκάνισο και αποτελεί ένα λαχταριστό «αφροδισιακό ελιξίριο», που συνεισφέρει στην αύξηση της ερωτικής επιθυμίας και της επίδοσης, ενώ στηρίζει και την υγεία των αναπαραγωγικών οργάνων.

Τα τέσσερα υπέροχα ροφήματα 12Gods είναι, φυσικά, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και ανάπτυξης. Οι ιδιαιτερότητές τους, ωστόσο, δεν σταματούν στα αρωματικά φυτά που περιέχουν. Τα 12Gods έρχονται σε κομποστοποιήσιμη κάψουλα από κυτταρίνη, με μηδενικό οικολογικό αποτύπωμα, που βιοδιασπάται πλήρως εντός μόλις 23 εβδομάδων στο χώμα. Έχει λάβει πιστοποίηση από την Climate Partners, χάρη στο ουδέτερο ενεργειακό αποτύπωμά της. Παράλληλα, ένα χάρτινο διηθητικό φίλτρο εγγυάται την ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, διατηρώντας στο 100% τον οικολογικό του χαρακτήρα. Η δε αεροστεγής σφράγιση των μειγμάτων σε περιβάλλον αζώτου μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ράφι, διατηρώντας τα αναλλοίωτα χωρίς τη χρήση συντηρητικών.

Κάπως έτσι, η καθημερινή τελετουργία της παραγωγής ενός φυτικού βοτανικού ροφήματος γίνεται πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο απολαυστική από ποτέ, ενώ, παράλληλα, καταφέρνει να φέρει σε επαφή τον καταναλωτή με ένα τόσο ένδοξο όσο και «ζωντανό» κομμάτι της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. 

Τα 12Gods διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και είναι στη διάθεσή σας, για να προσδώσουν λίγη «μαγεία» από την ελληνική φύση σε κάθε σας στιγμή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης