Γράφει ο Δημήτρης Θωμάς Γυμναστής

Όλοι μας έχουμε διαβάσει για τους Αργοναύτες και την εκστρατεία τους για το χρυσόμαλο δέρας.Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι οι Αργοναύτες ήταν οι πρώτοι πολυαθλητές στον κόσμο αφού περίπου 2500 χρόνια πριν, διοργάνωσαν στη Λήμνο αγώνες Πεντάθλου το οποίο έγινε κι Ολυμπιακό άθλημα το 708 π.Χ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό λοιπόν στο μυαλό, μετά τον τερματισμό μου στο Ironman φέτος, με πολύχρονη πείρα στην προπονητική και τα τελευταία 7 χρόνια στο άθλημα του Τριάθλου, με δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες όλων των αποστάσεων από Σπριντ, Oλυμπιακό, Ironman 70.3 κι Ironman αποφάσισα να ιδρύσω την ομάδα Tριάθλου IRONAUTS που είναι ο συνδυασμός IRONman κι ΑrgoNAUTS.

 H ομάδα απευθύνεται σε όλους τους αθλούμενους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι ξεχωριστό, όλων των επιπέδων κι ικανοτήτων.Επίκεντρο μας είναι πάντα ο αθλητής, μαζί θα βοηθήσουμε να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να τερματίσει όποιο αγώνα Τριάθλου θέλει! Η ομάδα χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό από το Ironman University για τη δημιουργία προγραμμάτων.Την προπονητική ομάδα αποτελούν πτυχιούχοι γυμναστές-προπονητές, διατροφολόγος, ιατρός, φυσικοθεραπευτής. Υπάρχουν ομαδικές κι ατομικές προπονήσεις.

Τα προγράμματα βγαίνουν αποκλειστικά για κάθε αθλητή ξεχωριστά αφού προηγηθεί συνέντευξη κι εργομέτρηση σε τρέξιμο-ποδήλατο-κολύμβηση σε στίβο-δρόμο-πισίνα αντίστοιχα κι είναι σε εβδομαδιαία βάση, ενώ υπάρχουν και τεστ προόδου σε συγκεκριμένα διαστήματα για να δει ο αθλητής πόσο βοηθάει η προπόνηση την απόδοση του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασική μας προτεραιότητα είναι η ποιοτική προπόνηση κι ο εναρμονισμός επαγγελματικών κι οικογενειακών υποχρεώσεων με τον ελεύθερο χρόνο που θα μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο ο αθλούμενος.

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο η απόσταση την επικοινωνία προπονητή-αθλητή. Οι πέντε πυλώνες της ομάδας είναι ισοροπία-συνοχή-αντοχή-ικανότητα προσαρμογής και αποκατάσταση.

 Η ομάδα είναι επίσημο μέλος του Ironman tri club και μπορείτε να εγγραφείτε για μία δωρεάν προπόνηση στη σελίδα της στο fb Ironauts.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης