της Τίνας Αντωνίου Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Ποια είναι η πραγματική αλήθεια της έννοιας του «fitness»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αξιόπιστοι επαγγελματίες του “fitness” θα παρουσιάσουν έναν βαθύτερο περιεκτικό καθορισμό. Είναι η δυνατότητα της καρδιάς, των πνευμόνων και των μυών να λειτουργήσει σε ένα υψηλό επίπεδο αποδοτικότητας, που οδηγεί σε μια καλύτερη ζωής.

Η ποιότητα ζωής. Όλοι την θέλουμε, αλλά δεν είμαστε αρκετά βέβαιοι πώς να την αποκτήσουμε. Ένας μικρότερος χρόνος, ανταλλάσσει κανείς το χρόνο να εργαστεί με το λιγότερο οικονομικό χρέος, διατηρώντας στέρεες κοινωνικές σχέσεις, είναι όλοι οι παράγοντες που μπορούν να συμβάλλουν σε μια υψηλότερη ποιότητα ζωής.

Αλλά όταν στην καθημερινότητά μας, ως φυσικά ενεργητικοί μπορείτε να τα κάνουμε όλα αυτά. Ακριβώς σκεφτείτε ότι για όλους τους απλούς στόχους το κάνετε κάθε μέρα. Το να είσαι «fit», επιτρέπει να εκτελέσετε όλες αυτές τις μικροδουλειές, αποτελεσματικά χωρίς μικροτραυματισμό. Δεν χρειάζεται να επιβραβεύσετε την εμπιστοσύνη που κερδίζετε με την ολοκλήρωση των μικρών αναγκών της ζωής. Εξετάστε ενδιαφέρουσες περιπέτειες της ζωής όπως διακοπές σκι, χορό σε αίθουσες για παράδειγμα. Το να είσαι “fit” σου επιτρέπει να συμμετέχεις σε ευχάριστες δραστηριότητες δίχως εξάντληση και κούραση. Εν συντομία, το να είσαι ενεργητικά δραστήριο «fit», σου παρέχει έναν τρόπο ζωής, που οι στατικοί άνθρωποι δεν μπορούν να απολαύσουν. Για να σε στείλει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητά συστατικά του «fitness».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την αναγνώριση αυτών των παραγόντων, θα εξοπλιστείτε καλύτερα για να αξιολογήσετε τοεπίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

Διαβάστε τη συνέχεια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης