Φτιάξε σώμα από τη μέση και πάνω με αυτές τις 3 ασκήσεις σε 15 λεπτά! 

Aν το μόνο που διαθέτεις είναι 15 λεπτά μπορείς να κάνεις ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα με λίγες ασκήσεις αρκεί να είσαι διατεθειμένος να κάνεις όσους περισσότερους γύρους (σετ) μπορείς. Αν εκτελείς αυτές τις βασικές ασκήσεις καθημερινά θα σου προσφέρουν το σώμα που ονειρεύεσαι από τη μέση και πάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή μας, η MyNUTRI φροντίζει καθημερινά για σένα το φαγητό να περιέχει τις απαραίτητες βιταμίνες, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες και στέλνει τα γεύματα στην πόρτα σου καθημερινά, χωρίς να ασχοληθείς εσύ με τίποτα, παρά μόνο με τους στόχους σου!

1 Push ups

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέρουν όγκο, δύναμη και αντοχή στο άνω μέρος του σώματος, σφίγγουν τους μυς σε κοιλιά και μέση.

Κάνε 10 επαναλήψεις, 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση και προχώρησε στην επόμενη.

2 Push ups σε πάγκο

Στοχεύουν στους θωρακικούς, στους ώμους, στους τρικεφάλους και στο σύνολο της πλάτης -από τους τραπεζοειδείς και δελτοειδείς μέχρι πλατείς ραχιαίους και στρογγυλούς-, ακόμη και τους κοιλιακούς.

Κάνε 15 επαναλήψεις, 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση και προχώρησε στην επόμενη.

 

3 Βυθίσεις τρικεφάλων

 

Γυμνάζουν αποτελεσματικά τους τρικέφαλους αλλά και το στήθος όπως και τους ώμους αφού αυτοί αποτελούν τον κύριο μοχλό της κίνησης.

Κάνε 20 επαναλήψεις, 10 δευτερόλεπτα ξεκούραση και επανέλαβε το σετ όσες περισσότερες φορές μπορείς μέχρι να ολοκληρώσεις τα 15 λεπτά.

Θες να ακολουθήσεις μια σωστή διατροφή αλλά δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς; Το MYNUTRI είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου! Βρες περισσότερες πληροφορίες στο www.mynutri.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης