Αποτοξίνωση είναι η φυσική διαδικασία κατά την οποία το σώμα μας συνεχώς εξουδετερώνει και απομακρύνει δυνητικά επιβλαβείς ουσίες, τις τοξίνες.

Παρακάτω θα δείτε ποια είναι τα μυστικά αποτοξίνωσης που ακολουθούν μερικές αγαπημένες μας stars, ανάμεσά τους η Beyonce, η Miranda Kerr, η Jennifer Aniston και η Kendall Jenner, κάθε φορά που νιώθουν ότι θέλουν να «καθαρίσουν» τον οργανισμό τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Miranda Kerr


Το διάσημο μοντέλο ανήκει σε αυτούς που θαυμάζουν την ευεργετική δράση της σάουνας. Για αυτό, και μερικές επισκέψεις σε υψηλή θερμοκρασία αρκούν για να απαλλαγεί από τις περιττές τοξίνες. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Beyonce

Η βασίλισσα της R&B σε περιόδους που αισθάνεσαι ότι έφαγε λίγο περισσότερο, αυξάνει τα ποτήρια νερού που καταναλώνει μέσα στην ημέρα, αγγίζοντας τα 15. Α και μέσα σε κάθε φλιτζάνι προσθέτει μερικές σταγόνες από λεμόνι.

Hailey Bieber

H σύζυγος του Justin Bieber αγαπά τα ζεστά ροφήματα και τα απολαμβάνει λίγο περισσότερο μετά από εκείνες τις ημέρες που ενδίδει στις διατροφικές της ατασθαλίες. Πράσινο τσάι για τις χαλαρωτικές κατεχίνες και κάπως έτσι η Hailey έκανε την αποτοξίνωσή της.

 

Kendall Jenner

Προσέχει τη διατροφή της γενικά και απολαμβάνει άφθονα φρέσκα ψητά λαχανικά και ρύζι τις μέρες που κάνει αποτοξίνωση ειδικά.

Gwyneth Paltrow

Η μέθοδος αποτοξίνωσης που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για μια υπέρυθρη σάουνα με ακτινοβολούμενη θερμότητα, η οποία απορροφάται από την επιφάνεια του δέρματος. Η εφίδρωση, που δημιουργεί, λοιπόν είναι από τους πιο φυσικούς τρόπους που το σώμα αποβάλει τις τοξίνες και στην ουσία δημιουργείται το λεγόμενο «detox».
 

Jennifer Aniston

Προσέχει τη διατροφή της, ακολουθεί πιστά τις προπονήσεις και απολαμβάνει τους φρεσκοστυμμένους χυμούς της. Δείτε παρακάτω πώς θα φτιάξετε κι εσείς το αγαπημένο της Detox Smoothie!

Υλικά:

1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
Κεράσια και μπανάνα
Μερικές σταγόνες στέβια
Λίγο σπανάκι
Τσάι Matcha
1 κουτ. της σούπας αμυγδαλοβούτυρο

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης