Ο Βασίλης Καρράς και ο Νότης Σφακιανάκης τον επερχόμενο χειμώνα θα συνεργαστούν στο νυχτερινό κέντροTeatro Music Hall.

Οι δύο μεγάλοι εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής, από τους κορυφαίους των τελευταίων δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους ύστερα από πολλά χρόνια και ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά το Teatro και να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία του στη νύχτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου και ήδη οι δύο καλλιτέχνες έχουν μπει σε τροχιά προετοιμασιών για το μεγάλο αυτό ραντεβού με τους θαυμαστές τους. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για όλους μας, μέχρι τη στιγμή που θα μπορέσουμε να τους απολαύσουμε επιτέλους μαζί επί σκηνής, σε ένα πρόγραμμα που θα είναι ομολογουμένως ανεπανάληπτο.



Λίγα λόγια για τον Βασίλη Καρρά:

Ο Βασίλης Καρράς, ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της λαϊκής σκηνής, δεν θα μπορούσε να μην έχει πρωταγωνιστική θέση για ακόμα μια χρονιά στη νυχτερινή ζωή της πόλης, όπως άλλωστε έχει όλα αυτά τα χρόνια. Για δεύτερη φορά στην πορεία του ανεβαίνει στην πίστα του Teatro και ετοιμάζεται να απογειώσει για τα καλά το κέφι με το μοναδικό του πρόγραμμα, όπως είχε κάνει ξανά πριν τρία χρόνια, όταν εμφανίστηκε εκεί με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Και τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει, έχοντας στο πλευρό του ένα εξίσου μεγάλο όνομα της νύχτας που ανήκει στην αμέσως επόμενη γενιά από αυτόν. Ο Βασίλης Καρράς μετρά πορεία σχεδόν 40 χρόνων στη μουσική βιομηχανία και οι επιτυχίες του είναι φυσικά πολλές και αγαπημένες. Και για ακόμα μία σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε σε μία μοναδική σειρά εμφανίσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Λίγα λόγια για τον Νότη Σφακιανάκη:

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζεται η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη με τον Κώστα Μπερτάκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβηκε τη φετινή σεζόν στην πίστα του Fantasia από όπου μάγεψε ξανά το κοινό της Αθήνας και φυσικά πήρε το πράσινο φως για τις επόμενες εμφανίσεις του σε συνεργασία με τον επιχειρηματία. Ωστόσο, αυτή τη φορά όχι στο fantasia αλλά στο μεγαλύτερο νυχτερινό μαγαζί του Κώστα Μπερτάκη το «Teatro».



Teatro Music Hall

Μέσα σε λίγα χρόνια πορείας έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της παραλιακής και της Αθήνας και να φιγουράρει στην ίδια λίστα με νυχτερινά κέντρα πρώτης κλάσης που φιλοξενούν τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες. Και όχι άδικα, μιας και οι υπεύθυνοι του Teatro έκαναν ό,τι καλύτερο για να το αναδείξουν. Τα τελευταία χρόνια το κέντρο συνέδεσε στενά το όνομά του με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, που θα τραγουδούσε στην πίστα του ξανά, αλλά και με την Πάολα, που ύστερα από χρόνια διακόπτει τη συνεργασία αυτή. Και κάπως έτσι, μία νέα περίοδος ξεκινά για το αγαπημένο στέκι, που την εγκαινιάζει με τον καλύτερο και πιο ιδανικό τρόπο, φιλοξενώντας ένα σχήμα που θα ζήλευε κάθε επιχειρηματίας, μιας και σπάνια βλέπουμε τέτοιες κορυφαίες συναντήσεις σε πίστες τα τελευταία χρόνια.

Teatro Music Hall Βασίλης Καρράς,Νότης Σφακιανάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης