Λατρεύεις την μπύρα; Kαυχιέσαι στην παρέα ότι μπορείς να πιείς μεγάλες ποσότητες στην καθισιά σου; Ήρθε η ώρα να το αποδείξεις! Πόση μπύρα μπορείς να πιεις σε ένα λεπτό;

Το Beerock, o νέος all day χώρος της Γλυφάδας διοργανώνει το 1ο Beer Festival, μια τριήμερη γιορτή μπυροποσίας, μουσικής και διασκέδασης με πολλά happenings!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και επειδή η μπύρα θέλει και μουσική, αγαπημένοι djs θα καταλάβουν τα decks του Beerock.
Την Παρασκευή 25/5 ο Γιώργος Ζερβός (Red 96.3), τo Σάββατο 26/05 οι Miss M. & Dj Arthur και την Κυριακή 26/5 ο Αλέξανδρος Μπενέτος (Galaxy 92) θα δώσουν το ρυθμό της μπυροποσίας.

Ο διαγωνισμός μπυροποσίας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 25 Μαΐου, όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει ν’ αποδείξουν τις αντοχές τους στην μπύρα και τα hot dog!

O τελικός με τους φιναλίστ, που θα προκριθούν περνώντας με επιτυχία τις δοκιμασίες των δύο προηγούμενων ημερών, θα γίνει την Κυριακή 27/05, όπου θ’ αναδειχθούν δύο νικητές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας νικητής θα λάβει ως έπαθλο δύο εισιτήρια για τη συναυλία του Morrissey στις 16 Ιουλίου στον Λυκαβηττό και ο άλλος τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο σε έναν υπέροχο παραδοσιακό ξενώνα στον Ταΰγετο, μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα!

Και για όσους δε θελήσουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους αλλά είναι λάτρεις της μπύρας, θα υπάρχουν ειδικές τιμές στις μπύρες και βέβαια στα hot dog! Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Ένας ακόμα τυχερός θα κερδίσει ένα tattoo από το Unicorn Tattoo & Piercing στη Γλυφάδα!

Beer Festival @ Beerock, 25- 27 Μαΐου .

Ώρες έναρξης

Παρασκευή 25/05: από τις 21:00, Dj set από τον Γιώργο Ζερβό (Red 96.3)
Σάββατο 26/05: από τις 12:00 Dj set από τους Miss M. & Dj Arthur
Κυριακή 27/05: από τις 12:00, Dj set από τον Αλέξανδρο Μπενέτο (Galaxy 92)

Beerock, Πλατεία Νυμφών 1, Γλυφάδα, 2108983301.


Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης