Με ένα φρέσκο και δυναμικό πρόγραμμα επιστρέφει ανανεωμένο το Socialista και υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι, προσφέροντας πολλή μουσική και εντυπωσιακά happenings.

Έτσι, για τις τρεις υπολειπόμενες Τρίτες και Τετάρτες του Ιουνίου, το πρόγραμμα του Socialista έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 12 Ιουνίου
Θέατρο τραγουδιών – «παντελώς JAZZεμένοι»

Μια μουσικο-χορευτικο-θεατρική παράσταση με εναλλακτικά στοιχεία stand-up comedy. Ένα ξέφρενο party με άφθονο χιούμορ και χαρά με τους Παντελή Αμπαζή, Γεράσιμο Γεννατά, Αντώνη Λουδάρο, Άντα Λιβιτσάνου και ο Λάμπρος Φισφης σε stand-up comedy.

Τρίτη 19 Ιουνίου
Οι Otherview έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό του Socialista.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κορυφαίο ελληνικό pop group σε ένα έντονο on stage live kai DJ set με όλες τις επιτυχίες τους.
Το show των OtherView (Βασίλης, Κρυσταλλία, Δημήτρης) αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά & όργανα.

Τρίτη 26 Ιουνίου
Mamacita on Fire

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, και οι Mamacitas on Fire ανεβαίνουν στο stage του Socialista. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις των Mamacitas on Fire στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, η Πηνελόπη και η μπάντα της θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό live.

Όλες τις Τετάρτες του Ιουνίου συνεχίζουμε να «κλείνουμε» πιστά το ραντεβού μας με τους 15 50. Το Live των 15 50 είναι μοναδικό, κυρίως λόγω της εκπληκτικής σκηνικής τους παρουσίας αλλά και των πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά στα τραγούδια και την παρουσίασή τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και έναν μοναδικό τρόπο να απογειώσουν το κοινό και γι’ αυτό τους ακολουθεί πιστά κάθε Τετάρτη στο Socialista.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης