Το όγδοο θαύμα του κόσμου είναι ένας παράδεισος… για πάντα!

Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο, το «Kung Fu Panda», επιστρέφει δριμύτερο και μας ταξιδεύει σε έναν μυστικό παράδεισο, στον οποίο κατοικούν δεκάδες ξεκαρδιστικά, υπέροχα αρκουδάκια πάντα. Δείτε τις πρώτες εικόνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παράδεισος αυτός είναι το σπίτι του για, χρόνια χαμένου, πατέρα του αγαπημένου μας Πο, Λι, ο οποίος συναντά και πάλι τον γιο του για να αντιμετωπίσουν μαζί την απειλή του υπερφυσικού κακού Κάι, εκπαιδεύοντας όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του με στόχο να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda.

Στην τελευταία σκηνή του «Kung Fu Panda 2», πήραμε μια σύντομη γεύση του χωριού των πάντα και, πέντε χρόνια και σχεδόν 600 καλλιτέχνες αργότερα, το χωριό αυτό είναι πια πραγματικότητα – το 8ο θαύμα του κόσμου! Η πατρίδα του Λι και των συντρόφων του είναι ένας εντυπωσιακός, γραφικός και θαυμαστός κόσμος, ένας επίγειος παράδεισος που αναμιγνύει αρχεία κινεζική αρχιτεκτονική με την αγνή ομορφιά της φύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Kung Fu Panda 3» είναι η πρώτη συμπαραγωγή ανάμεσα στην DreamWorks Animation και το στούντιο Oriental DreamWorks, με έδρα την Σαγκάη, συμμαχία που έχει φέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο λεπτομέρειας και αυθεντικότητας στο τοπίο του χωριού των πάντα. «Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα καταλάβετε ότι τα διακοσμητικά στοιχεία του χωριού σχεδιάστηκαν από τους καλλιτέχνες μας στο Oriental DreamWorks», εξηγεί η σκηνοθέτης, Τζένιφερ Γιου Νέλσον. «Έκαναν ειδική έρευνα πίσω από το νόημα καθενός συμβόλου, κάτι που μας βοήθησε φοβερά να έχουμε όσο το δυνατόν πιο αυθεντικό αποτέλεσμα».

Θέλοντας να χρησιμοποιήσουν τα πανέμορφα φυσικά θαύματα της Κίνας για έμπνευση, η καλλιτεχνική ομάδα έκανε ένα 10μερο ταξίδι στο Qingcheng της επαρχίας Sichuan και επέστρεψε με άφθονο οπτικό υλικό και εμπειρίες. Το υλικό αυτό μετατράπηκε σε βάση για την δημιουργία ενός ψηφιακού τρισδιάστατου χωριού, που μπορούσε έπειτα να εξερευνηθεί με μια εικονική κάμερα. «Μπορούμε να περιδιαβούμε –εικονικά- οποιαδήποτε τοποθεσία μέσα στο χωριό των πάντα», δηλώνει ο σκηνοθέτης Αλεσάντρο Καρλόνι. «Δημιουργώντας αυτόν τον παράδεισο των πάντα σαν ένα εικονικό μέρος, μπορούσαμε να ανακαλύψουμε νέες γωνίες λήψης, ήταν ένα τεράστιο τεχνολογικό άλμα μπροστά από την πρώτη ταινία».

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης