Επιμέλεια Νικόλας Αρώνης

Prometheus (2012) Μεταφρασμένος Τίτλος: Προμηθέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, ο σκηνοθέτης των ταινιών “Alien” και “Blade Runner”, επιστρέφει στο είδος που ο ίδιος καθιέρωσε. Με το ”Προμηθέας” δημιουργεί μια ρηξικέλευθη μυθολογία, στην οποία μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής.

Ο σκηνοθέτης έχει δίπλα του μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων πρωταγωνιστών, όπως η Σαρλίζ Θερόν (“Monster”), o Μάικλ Φασμπέντερ (“Hunger”), o Γκάι Πιρς (“Ο Λόγος του Βασιλιά”), η Νούμι Ραπάς (“Το Κορίτσι με το Τατουάζ”) και οΊντρις Έλμπα (“Thor”).

L`Amour Dure Trois Ans (2011)- Μεταφρασμένος Τίτλος: Ο Ερωτας Κρατάει 3 Χρόνια- Γνωστό επίσης ως: Love Lasts Three Years

Ο Μαρκ Μαρονιέ, κριτικός λογοτεχνίας το πρωί και κοσμικογράφος το βράδυ, έχει μόλις χωρίσει με την Αν, τελειώνοντας έναν φαινομενικά τέλειο γάμο. Είναι πλέον σίγουρος ότι ο έρωτας διαρκεί μόνο τρία χρόνια. Έχει μάλιστα γράψει και ένα λιβελογράφημα για να το αποδείξει. Ωστόσο, η συνάντησή του με τη παράξενα σαγηνευτική Αλίς θα κλονίσει αυτές του τις πεποιθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

The Deep Blue Sea (2011)- Μεταφρασμένος Τίτλος: Το Βαθύ Μπλε του Έρωτα

Μια ρομαντική ιστορία που διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1950 στο Λονδίνο. Η σύζυγος ενός Βρετανού δικαστή πέφτει σε μια αυτοκαταστροφική ερωτική σχέση με ένα πιλότο της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης