Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη μεγάλη εφεύρεση στην επιστημονική κοινότητα της Κύπρου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, 15:00
Ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε τη μεγάλη εφεύρεση στην επιστημονική κοινότητα της Κύπρου

Το επιστημονικό ενδιαφέρον για τη μεγάλη εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου, που έχετε γνωρίσει από τις εκπομπές και τα ρεπορτάζ του zougla.gr, επεκτείνεται όλο και περισσότερο, ενώ από καιρού έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή, η οποία λειτουργεί χρησιμοποιώντας ως καύσιμο ένα κράμα υλικών και απλό νερό και παράγει σημαντική ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος.

Όπως είναι εύλογα αντιληπτό, οι προοπτικές από την ευρεία εφαρμογή αυτής της εφεύρεσης είναι τεράστιες, ενώ ο εφευρέτης επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι ο σκοπός είναι αυτή να αξιοποιηθεί στο 100% πρωτίστως από τη χώρα μας. Μάλιστα, η εφεύρεση έχει πιστοποιηθεί από σημαντικούς φορείς της Ελληνικής Πολιτείας.

Πολύ σύντομα θα ενημερωθείτε για σημαντικές εξελίξεις, ενώ θα ακολουθήσουν και εκπομπές στα διαδικτυακά ερτζιανά του zougla.gr.

Πρόσφατα, ο Πέτρος Ζωγράφος και η ομάδα του προσκλήθηκαν από την επιστημονική κοινότητα της Κύπρου, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις αρχές λειτουργίας της συσκευής. Ο εφευρέτης παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας της εφεύρεσης, ενώ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του απηύθυναν οι επιστήμονες και το κοινό.

Μάλιστα, για πρώτη φορά ο Πέτρος Ζωγράφος παρουσίασε «ανοιχτή» στο σύνολό της την καινοτόμο συσκευή, με όλα τα μέρη της και τη συνδεσμολογία της να φαίνονται ξεκάθαρα ενώπιον των ειδικών!

Ο Πέτρος Ζωγράφος και ο συνεργάτης του δικηγόρος Ιωάννης Σπηλιόπουλος πραγματοποίησαν δύο ομιλίες. Η πρώτη στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό και η δεύτερη στο Ινστιτούτο Μηχανολογίας και Τεχνολογίας στη Λευκωσία.

Ο τίτλος της ομιλίας ήταν: «Νέα μέθοδος παραγωγής υδρογόνου και ηλεκτρισμού με τη μέθοδο της υδρόλυσης»

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία του Πέτρου Ζωγράφου, κατά την οποία αναλύει τις αρχές λειτουργίας της συσκευής:

 

Δείτε, για πρώτη φορά, τη μεγάλη εφεύρεση «ανοιχτή». Πολύ σύντομα θα παρακολουθήσετε την παρουσίασή της, στις διαδικτυακές εκπομπές του zougla.gr, με καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες:

Δείτε την παρουσίαση του Πέτρου Ζωγράφου προς του επιστήμονες της Κύπρου:

Επισκεφτείτε εδώ το φόρουμ του Πέτρου Ζωγράφου και δείτε τις παλαιότερες εκπομπές.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019, 18:24