Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο 11χρονα κορίτσια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, 17:40
Τραγωδία στην Κύπρο: Δύο 11χρονα κορίτσια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο
Δύο 11χρονια κορίτσια είναι τα θύματα του δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των δύο εξόδων προς Μονή και Παρεκκλησιά.

Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 40χρονη με συνεπιβάτες τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών και τα άτυχα κορίτσια ηλικίας 11 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του και αφού χτύπησε σε κυγκλίδωμα, αναποδογυρίστηκε.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο κορίτσια έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα δύο αγόρια και η οδηγός τραυματίστηκαν ελαφρά και παρά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, τα παιδιά φαίνεται να ανήκουν σε διαφορετικές οικογένειες και λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα, είχαν αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μετά από ταξίδι τους στο εξωτερικό.

Η 40χρονη οδηγός και μητέρα του ενός κοριτσιού φέρεται να παρέλαβε τα παιδιά για να τα μεταφέρει στα σπίτια τους στην Πάφο.

Όσον αφορά στο οδικό δίκτυο στο σημείο του δυστυχήματος, το οποίο ήταν από τις 04:40 τα ξημερώματα που σημειώθηκε το δυστύχημα κλειστό, άνοιξε λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Πηγή: philenews

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, 17:40