Εντελώς απαθής και χωρίς να έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας είναι σύμφωνα με τον ψυχίατρο που τον εξέτασε ο serial killer της Κύπρου, «Ορέστης». 

«Είναι εντελώς απαθής. ∆εν έχει δείξει ίχνος µεταµέλειας. ∆εν έχει βουρκώσει, ούτε έχει ρίξει ένα δάκρυ για τα θύµατά του. ∆εν έχει καν ζητήσει συγγνώµη για τις πράξεις του και φέρεται σαν να λειτουργεί µε απόλυτη νηφαλιότητα» ανέφερε ο ψυχίατρος σύμφωνα με όσα δήλωσε αστυνοµικός ο οποίος συµµετέχει στις έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με σταθερότητα και αποφασιστικότητα µας υπέδειξε τα σηµεία που είχε ξεφορτωθεί τα τρία γνωστά θύµατά του. Ακόµη και όταν τον πήγαµε στη λίµνη Ξυλιάτου ήταν ανέκφραστος και αδιάφορος. ∆εν αποκαλύπτει τίποτα περισσότερο, ούτε έχει εξηγήσει τους λόγους πίσω από τις ειδεχθείς του πράξεις» ανέφερε ο ίδιος αστυνομικός. 

Όσον αφορά την ομολογία του για τους επτά φόνους και αφού ζήτησε χαρτί για να γράψει σε δέκα σελίδες όλες τις φρικιαστικές του ενέργειες, είχε πει στους ανακριτές «βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή», σύμφωνα με την εφημερίδα Πολίτης.

Επίσης ο ύποπτος, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, ζήτησε από τους ανακριτές, να μην θυματοποιηθούν τα παιδιά του, ηλικίας έξι και επτά ετών, που είναι υπό την εποπτεία του Γραφείου Ευημερίας, μετά τη σύλληψή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: reporter.com.cy

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης