Σε όλη την Κύπρο πέφτουν βροχές και κατά τόπου καταιγίδες.Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην περιοχή του Τρόόδους έχουν καταστεί επικίνδυνοι και είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολιοσθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Yπό τις προϋποθέσεις αυτές, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαιτλερως προσεκτικοί και να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αεροσκάφος της Aegean έκανε εκτροπή από την προγραμματισμένη άφιξη του στο αεροδρόμιο Λάρνακας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου.

Η κακοκαιρία που έπληττε την περιοχή της Λάρνακας επί αρκετές ώρες, ήταν η αιτία γύρω στις 3 το πρωί, να μην επιτρέψει την προσγείωση του αεροσκάφους που έγινε λίγο λεπτά αργότερα στο αεροδρόμιο Πάφου, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η πτήση της Aegean παρέμεινε στο αεροδρόμιο Πάφου για δύο περίπου ώρες και στη συνέχεια, αναχώρησε κανονικά, για τον τελικό της προορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ανεμοστρόβιλος έπληξε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα περιοχή του Λιοπετρίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε δύο σπίτια ενώ ξεριζώθηκαν δέντρα.

Bαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα με τους ανέμους να φτάνουν και τα 6 μπoφόρ.

Στις υψηλότερες κορυφές του Τροόδους σημειώθηκε χιόνι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ τη Δευτέρα αναμένονται βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης