Δαχτυλίδια από χρυσό και λευκόχρυσο, καδένες λαιμού και άλλα κοσμήματα αξίας περίπου 7 χιλιάδων ευρώ, κλάπηκαν από την οικία ηλικιωμένης στην περιοχή Αραδίππου στην Λάρνακα της Κύπρου και ως ύποπτη φέρεται η οικιακή της βοηθός από τις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Δευτέρα, 28/08, στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου από γυναίκα κάτοικο Αραδίππου, ότι είχε υποψίες πως στις 25/8/2015 η οικιακή βοηθός της μητέρας της, ηλικίας 40 χρόνων από τις Φιλιππίνες, της έκλεψε ένα χρυσό μενταγιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία άρχισε έρευνες σε υποστατικά και άτομα που εμπορεύονται χρυσό. Σε ένα από αυτά εντοπίστηκε το χρυσό μενταγιόν, ενώ αποκαλύφθηκε ότι η αλλοδαπή πούλησε στο παρελθόν στο ίδιο υποστατικό και δύο χρυσά δαχτυλίδια.

Η κόρη της ηλικιωμένης διενήργησε έλεγχο στα κοσμήματα της μητέρας της και διαπίστωσε πως έλειπαν διάφορα χρυσά και λευκόχρυσα δαχτυλίδια, καδένες λαιμού και άλλα χρυσαφικά συνολικής αξίας 6, 960 ευρώ.

Η 40χρονη από τις Φιλιππίνες συνελήφθη από την Αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tothemaonline.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης